Cakk's FotoPage

By: SHA

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Wednesday, 4-Feb-2009 02:36 Email | Share | | Bookmark
WIRING

Aku risau gak ngan kegawatan ekonomi skrg ni. Bukan ape sikit sebanyak aku rasa gak impact dia sbb hubby keje kilang kan. Minggu lepas je semua staff kat kilang tu dikenakan unpaid leave seminggu! Bayangkan la klo sehari dorang deduce RM100, klo seminggu tak ke RM500 ditolak tuu! Ish..penin2 dibuatnye...Dah le plak kete buat hal kena tukar drive shaff & 2 bijik tayar lak tu. Dh jatuh ditimpa tangga. So, bulan ni mmg kena budget gila2 khinzirnye. Bli memana yg patut je.

Mujur la hubby pandai wat wiring. Dia n member advertise nk wiring sesape yg perlukan dorangnye service. Dorang anta brochure dr rumah ke rumah kat area umah aku di puncak perdana tu, cover puncak alam, kg subang, kota damansara, kelana jaya, puchong, shah alam n serdang. So, aku pun nak promote ler kat sesape yg nak baiki ataupun nak wat wiring kat rumah korang, plz call no ni. Service baik punyo! Hehe...


MUS & ZAIDI
ELECTRICAL & AIR-COND SERVICES

1. DOMESTIC ELECTRICAL WIRING AND INSTALLATION
2. LIGHT AND FAN FITTING
3. WATER HEATER INSTALLATION
4. AIR-COND INSTALLATION & SERVICES
5. POWER UPGRADING; SINGLE PHASE TO THREE PHASE
6. MAINTENANCE AND SERVICES



MUS H/P: 016-3477043
ZAIDI H/P: 012-3476851


Thursday, 15-Jan-2009 07:08 Email | Share | | Bookmark
Aloha World!

Ni time kena bertugas di dataran merdeka Sambutan ke-50 Merdeka
Assalammualaikum...

Arini first time aku joint fotopages..Sbenarnye dah lama nak joint tp tak leh sebab aku tak yakin nak open account kat sini. So, pasni aku harap dapat le teruskan kerajinan untuk menaip setiap ari...Aku takde la pandai sgt nak borak ataupun nak bagi komen pape mengenai sesuatu, cuma kat sini akan jadi ruangan untuk aku bercerita tentang pengalaman, kesukaan ataupun cuba berjinak-jinak untuk berbusiness..hehehe! mana nak tau kot2 bleh jadi millionnaire 1 ari nanti



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net